چگونه به عنوان یک مدیر موفق در سازمان عمل کنیم؟

مدیر موفق در سازمان

وظیفه رهبری سازمان ها و شرکت ها پی ریزی استراتژی های جامع و هدفمند برای سازمان و شرکت است. و وظیفه مدیر موفق نیز اجرا کردن و به مرحله عمل درآوردن استراتژی های سازمان در تمامی ارکان مجموعه سازمان است. در واقع تفاوت نقش رهبر و مدیر موفق در یک سازمان به همین موارد بر می گردد

برای مدیر موفق شدن در زندگی حرفه ای و در حوزه کسب و کار همه افراد باید واجد برخی مهارت ها و ابزارها باشند. این مهارت ها شامل مهارت های رهبری، مدیریت، شبکه سازی، مدیریت فردی، طرح استراتژی های شغلی و… می شود. مدیر موفق در سازمان مدیری است که در ابتدا بتواند بر ویژگی های شخصیتی خود واقف بوده و در وحله اول و قبل از مدیریت سازمان و افراد به عنوان مدیری موفق در زندگی شخصی خود عمل کند. موفق شدن امری است که لازمه آن برخورداری و تمرین و ممارست فعال در به دست آوردن ویژگی هایی فوق دارد. نه تنها برخورداری از این مهارت ها برای موفقیت ضروری است بلکه رصد کردن منظم پیشرفت ها و هدایت آن ها در مسیر صحیح خواه به تنهایی و خواه به کمک راهنمایی افراد مجرب و کارشناسان نیز برای رسیدن به موفقیت لازم و ضروری است.

وظیفه رهبری سازمان ها و شرکت ها، پی ریزی استراتژی های جامع و هدفمند برای سازمان و شرکت است و وظایف مدیر موفق نیز اجرا کردن و به مرحله عمل درآوردن استراتژی های سازمان در تمامی ارکان مجموعه سازمان است. در واقع تفاوت نقش رهبر و مدیر موفق در یک سازمان به همین موارد بر می گردد. البته این به این معنا نیست که هر دو نقش رهبری و مدیریت نمی توانند در یک فرد به طور همزمان جمع شوند اما وظایف هر دو متفاوت است. و هر کدام نیاز به مهارت های خاصی دارد که چه مدیران و چه رهبران سازمان ها باید بتوانند آن ها را در خود بپرورانند.

چگونه به عنوان یک مدیر موفق در سازمان عمل کنیم؟

فهرست عناوین مقاله

وظایف مدیر موفق در سازمان

مدیران سازمانی برای اینکه بتوانند اهداف یک شرکت یا سازمان را به خوبی پیش ببرند می بایست نحوه عملکرد کلیه بخش های سازمان را مدیریت کرده و علاوه بر نظارت بر افراد و واحدهای مختلف سازمانی، پیشنهادات و انتقادات لازم را به آنها منتقل نمایند. در ادامه به مهمترین وظایف یک مدیر موفق جهت مدیریت سازمان ها پرداخته ایم:

1)نظارت بر حسن انجام وظایف کارکنان

مدیران موفق سازمان ها افرادی نیستند که بتوانند یک تنه همه وظایف سازمان را به عهده گرفته و انجام دهند. مدیر موفق سازمان باید بتواند بر حسن اجرای وظایف افراد در سازمان نظارت کند. این نظارت به گونه ای است که باید مدیر با نگاهی دقیق و از بالا روند. وظایف محوله به کارکنان را دیده و آنان را برای انجام هر چه بهتر وظایفشان راهنمایی کند.

2)تخصیص و اداره هرچه بهتر منابع

مدیر همچنین باید بتواند منابع سازمان را نیازسنجی و اداره کند. چرا که تخصیص منابع به شیوه درست و کارآمد رکن اساسی عمل هر یک از مدیران است. مدیر با تخصیص شایسته منابع به هر یک از قسمت ها می کوشد استراتژی های سازمانی را تحقق بخشیده. و مسیر سازمان را برای رسیدن به اهداف خود ریل گذاری کند.

3)پرورش استعدادهای افراد یک تیم یا سازمان

مدیر موفق باید بتواند افراد یا کارکنان سازمان را در جایگاه های شایسته آن ها قرار داده. و از استعدادها و توانمندی های آنان بهره مند شود. در واقع مدیر به دنبال آن است تا با به کارگیری پرسنل در جایگاه های تخصصی افراد استعدادهای نهفته آنان را پرورش داده. و از این طریق بهترین عملکرد را نصیب سازمان خود کند.

مدیر واقعی مانند رهبر یک اکستر حرفه ای است. رهبر ارکستر مسئول هماهنگی اعضای اکستر حین انجام وظایف خود است به نحوی که هماهنگی اجزا با یکدیگر موجب می شود. بهترین و زیباترین اجراها به نمایش درآیند. در اینجا نیز رهبر ارکستر نمی تواند خود به تنهایی همه سازها را بنوازد. بلکه نیاز است هر کس بر اساس هنر و استعداد خود نقشی را ایفا کند. بنابراین در اینجا نیز نوعی تفویض اختیار به اشخاص وجود دارد. و در این صورت است که این ارکستر می تواند تبدیل به بهترین ارکستر شود.

تفویض اختیار به افراد در سازمان به چه معناست؟

تفویض اختیار یا واگذاری بخشی از امور به پرسنل به معنای دادن مسئولیت بخشی از یک پروژه به دیگران است. این کار به این دلیل انجام می پذیرد که اولا مدیر موفق به تنهایی خود نمی تواند همه کارها را انجام دهد و علاوه بر آن مدیر باید زمانی را نیز برای هماهنگی امور سازمان یا شرکت اختصاص دهد تا بتواند استراتژی های اصلی شرکت را محقق کند. مضاف بر این واگذاری بخشی از امور و اختیارات به دیگران این مزیت بزرگ را دارد که باعث می شود استعدادهای افراد در طی کسب این مسئولیت پرورش یافته و افراد مجربی برای سازمان یا شرکت تربیت شوند.

بیشتر بخوانید: شاخص رضایت مشتری یا CSAT چیست + شاخص های رضایت مشتری

وظایف مدیر موفق سازمان یا شرکت

شرایط تفویض امور به دیگران در سازمان

نمی تواند به سادگی زمام کارها را بدون در نظر گرفتن شرایطی به دیگران واگذار کرد. و می بایست برخی از مهم ترین موارد را در این زمینه ها لحاظ کرد. ابتدا باید کارهایی که قرار است به دیگران بسپارید را به دقت مشخص و معلوم کنید. باید چارچوب کارها و حدود و ثغور آن به خوبی مشخص باشد. تا فرد بداند قرار است چه کاری انجام دهد. سپس باید استنداردهایی که لازم است حین انجام این کار محقق شوند. برشمرده شده و به افراد اعلام شود. در واقع با چنین کاری شما به درستی مرزهای وظایف محوله و خواسته های خود را مشخص و به دیگران ابلاغ می کنید. و دیگران نیز موظف به رعایت آن خواهند شد. و شما نیز در نهایت می توانید چنین مسئولیت هایی را از آن ها طلب کنید.

بر این اساس در صورتی می توان کاری را به دیگران محول یا تفویض کرد که:

  • چارچوب آن کار به اندازه کافی روشن و متمایز باشد.
  • آن کار دارای نتایج مشخص و سنجش پذیر باشد.
  • در عین حالی که آن کار مفید و معقول باشد باید آن کار چالش برانگیز نیز باشد.
  • باید آن کار به صورت مکتوب و ثبت شده به افراد ابلاغ شوند.
  • باید آن کار با اهداف نهایی سازمان و استراتژی های آن مطابقت کامل داشته باشد.

شرایط تفویض امور به دیگران

راهکارهایی برای مدیریت هرچه بهتر سازمان ها

1) یک مدیر موفق سعی می کند اهداف بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت سازمان یا شرکت خود را برای کارکنان و اعضای تیم خود تشریح کرده و آن ها را به ایشان ابلاغ کند.

به آن ها بگوئید که بر اساس استراتژی های کلی سازمانی قرار است. شما چه وظیفه ای در سازمان داشته باشید. و در نهایت شرکت یا سازمان شما پس از چه مدتی قرار است. به کدام نقطه به عنوان یک نقطه مطلوب کاری برسد. باید نقش آن ها در این چشم انداز کلی را برای آن ها تشریح. و وظایف محوله در این راستا را به آن ها گوشزد کنید.

2) لیستی از اهدافی که برای سازمان خود در نظر گرفته اید را به عنوان راهنمای عمل مجموعه خود در اختیار آن ها قرار دهید.

این هدف ها باید روشن و واضح باشد و نقش هر بخش در این سلسله از گام ها باید روشن باشد. هدف ها باید به صورت های هدف های کلان و هدف های خرد دسته بندی شوند. اهداف کلان اهدافی بلند مدت و جامع هستند که دورنمایی از عملکرد آینده شما را ترسیم خواهند کرد. و اهداف خرد نیز اهداف کوتاه مدتی هستند که به عنوان آجرهای کوچک و خرد ساختمان اهداف شما پی ریزی شده. و در نهایت شاکله ساختمان شما را شکل خواهند داد.

علاوه بر این لازم است پس از ابلاغ این اهداف به کارکنان خود. در قالب دسته بندی یاد شده ملاک ها و معیارهایی نیز برای ارزیابی تحقق این اهداف معین کنید. در این صورت کارکنان خواهند دانست که باید وظایف خود را در چه قالبی و چگونه به شما تحویل دهند. و همچنین می دانند که چگونه عملکرد آن ها سنجیده خواهد شد.

راهکارهایی برای مدیریت هرچه بهتر سازمان ها

3) پس از ابلاغ سیاست ها و اهداف کلان و خرد سازمان به کارکنان سعی کنید. با آنان حتی در کوچکترین موارد نیز تبادل نظر کرده و از دیدگاه ها و نظرات آن ها بهره مند شوید.

از آن ها درمورد اهداف سازمان نظر بخواهید. از آن ها بخواهید نظرات خود را بدون اغماض در مورد این اهداف با شما در میان بگذارند. شما نیز سعی کنید با استفاده از دانش و تجربه خود پذیرای این اتنقادات و نظرات باشید.

از کارکنان خود بخواهید در صورت موافقت با اهداف سازمانی ابلاغ شده. به آنان برنامه مدون و عملیاتی برای تحقق امور تفویضی به ایشان به شما ارائه دهند. در نقد و بررسی این برنامه دقت کافی به خرج داده. و حتی در این زمینه وسواس به خرج دهید چرا که این برنامه، برنامه ای است. که قرار است آجرهای ساختمان استراتژی شما برای سازمان یا کسب و کار شما باشد.

4) برای تفویض امور به دیگران تصمیم بگیرید که چطور وظایف محوله را باید میان اعضای سازمان خود تقسیم بندی کنید.

ملاک هایی را برای هر چه صحیح تر واگذار کردن امور به دیگران برای خود در نظر بگیرید. شایسته سالاری را الگوی خود قرار داده و بر اساس صلاحیت ها و استعدادهای افراد آن ها را به کارهای مختلف بگمارید. مسئولیت هر کس را به طور مشخص و جدا جدا معین کرده. و به او بسپارید و از او انجام این وظایف را مطالبه کنید.

بیشتر بخوانید: ۱۰ کتاب برتر حوزه مدیریت و منابع انسانی

برای تفویض امور به دیگران تصمیم بگیرید که چطور وظایف محوله را باید میان اعضای سازمان خود تقسیم بندی کنید.

5) مدیر موفق باید بتواند وظایف مختلف سازمان را به افراد مختلف بسپارد و از آن ها انتظار داشته باشد که خودشان مسائل کار خود را حل کنند.

پس از اینکه وظایف و کارهای مختلف را به افراد کاردان و شایسته سپردید. سعی کنید نظارت کاملی بر عملکرد آنان داشته باشید. این نظارت و راهنمایی نباید به گونه ای باشد. که شما حتی در کوچکترین مباحث نیز ورود پیدا کنید و اظهار نظر کنید. فراموش نکنید که شما صرفا سیاست گذارید در این زمینه و نه بیشتر. به عنوان یک مدیر موفق بگذارید افراد خود به کنکاش در کار خود بپردازند و جزئیات و مسائل کار خود را حل کنند.

شما صرفا باید بستر لازم را برای فعالیت صحیح آنان فراهم کنید. مسئولیت حل مسائل با شما نیست. و افراد و کارکنان باید خود تلاش فکری لازم را برای حل مشکلات به خرج دهند.

6) یک مدیر موفق در بازه های زمانی مختلف با کارکنان سازمان جلسه خصوصی و گروهی برگزار میکند

برگزاری جلسات مختلف و منظم توسط یک مدیر موفق. با کارکنان موجب می شود شما در جریان کار زیرمجموعه خود قرار بگیرید. در این بین ممکن است آن ها با مسائل ناشناخته ای روبرو شوند. که خود از عهده انجام آن عاجز باشند و شما می توانید به آن ها کمک کنید.

شما به عنوان یک مدیر موفق باید دائما پیشرفت را پسرفت کار آن ها را در طی این جلسات پی جویی کنید. و خود را نسبت به کار این افراد دغدغه مند نشان دهید. شما باید گوش شنوایی برای شنیدن حرف ها و دغدغه های کارکنانتان داشته باشید. به نحوی که آن ها بتوانند بدون هرگونه نگرانی با شما صحبت کرده و مشکلات را با شما در میان بگذارند. شما نیز باید خواسته های آنان را برآورده کرده و پشتیبانی لازم را از آن ها به عمل آورید.

در جلسات خود بر اساس معیارها و ملاک هایی که پیش از این در نظر گرفته اید کارکنانتان را بسنجید و ارزیابی کنید. در این بین بر اساس یافته ها و سنجه های خود برنامه هایتان را بازرسی. و حتی اگر لازم است بازبینی کنید. گاهی نیاز است برنامه ها به طور کلی تغییر پیدا کنند تا به عملکرد مطلوب برسید.

بیشتر بخوانید: تفکر سیستمی چیست؟ مزایای تفکر سیستمی

یک مدیر موفق در بازه های زمانی مختلف با کارکنان سازمان جلسه خصوصی و گروهی برگزار میکند

7) موفقیت یا شکست را بپذیرید.

پس از ایجاد همه مراحل فوق نوبت به برداشت محصول می رسد. در این گام نتیجه به بار نشسته و مشخص شده است که آیا شما موفق شده اید یا شکست خورده اید. در صورتی که سیاست گذاری های شما به بار نشسته باشد. و موفق شده باشید باید این موفقیت را قدر دانسته و برنامه جدیدی برای توسعه و افزون کردن موفقیت خود طرح ریزی کنید. اما در صورتی که در کار خود شکست خورده باشید لازم است در سیاست گذاری ها و استراتژی های خود تجدید نظر کنید. آن ها را باید دوباره سنجیده و نقاط ضعف کار خود را بر طرف کنید.

سخن پایانی

در این مقاله تلاش کردیم تا علاوه بر توصیف یک مدیر موفق در سازمان به بیان ویژگی های از مدیران موفق بپردازیم که با استفاده از آن افراد با پست های مدیریتی بتوانند عملکرد هرچه بهتری در سازمان داشته باشند. علاوه بر این مدیریت موفق در سازمان ها نه تنها به رشد و ارتقاء سازمان فوق کمک کرده بلکه باعث می شود تا از شیوه های مدیریتی مدیران موفق در سایر سازمان ها و شرکت ها نیز استفاده گردد. پیشنهاد میکنیم برای مطالعه بیشتر مطالب مدیریتی حتما سری به “کتاب تفکر سریع و کند” نوشته دنیل کانمن بزنید.

برچسب ها:
لیست دسته بندی های مرتبط:

مقالات مرتبط

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





مطالب مرتبط

10 Most Useful Reports for HR Decisions1

10 گزارش پرکاربرد برای تصمیمات منابع انسانی

Employee information security with software4

چگونه نرم افزارهای منابع انسانی می‌توانند از اطلاعات کارکنان محافظت کنند؟

مشکلات محاسبه کارکرد پرسنل در عید نوروز

مشکلات محاسبه کارکرد پرسنل در عید نوروز و راه حل های آن

مشکلات مدیریت کارکرد پرسنل در ماه رمضان و و راه حل های آن

مشکلات مدیریت کارکرد پرسنل در ماه رمضان و و راه حل های آن

نظارت بر تردد پرسنل و تاثیر آن در بهبود فرایند های سازمان

چطور نظارت بر تردد پرسنل می‌تواند به بهبود فرآیندهای داخلی سازمان کمک کند؟

چگونه می توانم رضایت شغلی کارکنان از طریق مدیریت دقیق و بهینه منابع انسانی ارتقا دهم ؟

چگونه می توانم رضایت شغلی کارکنان از طریق مدیریت دقیق و بهینه منابع انسانی ارتقا دهم ؟

مدیریت حضور و غیاب از راه دور : چطور می توانید بدون نگرانی از گزارش های اشتباه ، زمان کارکنان را ثبت کنید با ازدیاد دور کاری ، شرکت ها با چالشی جدید مواجه شده اند : پیگیری و ثبت دقیق ساعات کاری کارکنان ، بدون نگرانی از بابت گزارش های اشتباه . برخلاف بافت مرسوم اداری که در آن ناظران ، شخصا و به طور فیزیکی بر حضور و غیاب منابع انسانی اشراف و نظارت دارند ، مدیریت دور کاری تنها به اصل اعتماد و تکنولوژی وابسته است . با این حال ، ثبت زمان های نادرست ، ساعت زنی حضور و غیاب دوستانه و ادعا های دروغین در رابطه با ساعات کاری ، می تواند به ضرر های مالی ، ‌کاهش بهره وری و ناکارآمدی های مدیریتی بی انجامد . خوشبختانه ، در راهکار های مدرن مدیریت حضور و غیاب کارمندان ، از فناوری های جدید به منظور ارائه گزارشات معتبر و ثبت زمان های کاری عاری از هرگونه خطا و تقلب استفاده شده است . در مقاله پیش رو ، به جدید ترین و موثر ترین متد های ثبت دقیق زمان های کاری کارکنان ، جلوگیری از دستکاری و ایجاد فرهنگ شفاف دور کاری می پردازیم . ادامه مطالب را از دست ندهید . چالش های مدیریت حضور و غیاب کارکنان دور کار پیش از پرداختن به راهکار ها ، لازم است با موانع متداول پیش روی کسب و کار ها در نظارت بر وضعیت حضور و غیاب پرسنل دور کارشان آشنا شویم . موانعی از قبیل : • ریسک های مربوط به گزارشگری دستی و غیر اتوماتیک : گزارش خود پرسنل از ساعات کاری شان می تواند به گزارشگری های غلط ( چه به صورت عمدی و چه سهوی ) منجر شود . • ساعت زنی حضور و غیاب دوستانه : در این شرایط که به بادی پانچینگ نیز معروف است ، کارمندان به جای یکدیگر ساعت زنی حضور و غیاب را انجام می دهند . این پدیده در سیستم های حضور و غیاب دستی یا با امنیت پایین ، بیشتر رواج دارد . • تفاوت های مناطق زمانی : تیم های کاری بین المللی در نقاط زمانی مختلفی فعالیت می کنند که این امر ، رهگیری ساعات استاندارد کاری را با دشواری های زیادی همراه نموده است . • عدم نظارت لحظه ای : احراز و ثبت ساعات کاری بدون یک نظارت مستقیم چالش برانگیز است . • مشارکت و پاسخگویی کم : پرسنل دور کار در صورت عدم پیگیری ساعات کاری به صورت جدی و مستمر ، انگیزه کمتری برای مشارکت و پاسخگویی احساس می کنند . برای رفع این چالش ها ، تلفیقی از ابزار های پیگیری زمان پیشرفته ، سیاست های محکم سازمانی و راهبرد های مشارکت پرسنل لازم است . شیوه های برتر پیگیری و ثبت دقیق وضعیت حضور و غیاب از راه دور سیستم های حضور و غیاب بیومتریک و پیگیری زمان با استفاده از هوش مصنوعی احراز هویت بیومتریکی که از نمود های آن می توان به تشخیص چهره یا اسکن اثر انگشت اشاره کرد ، این اطمینان خاطر را می دهد که صرفا پرسنل مورد نظر حضور و زمان شروع و اتمام کار خود را در سیستم ثبت می کند . شیوه های پیگیری زمان و مدیریت حضور و غیاب کارمندان مبتنی بر هوش مصنوعی قادر به تحلیل الگو ها ، شناسایی موارد غیر عادی و احراز هویت از طریق شناسایی چهره به صورت زنده بوده و مانع از انجام تخلفاتی همچون ساعت زنی حضور و غیاب دوستانه می شوند . نرم افزار های اتوماتیک پیگیری زمان اپلیکیشن ها و نرم افزار های حضور و غیاب و پیگیری دقیق زمان مانند نرم افزار حضور و غیاب کسرا ، به طور خودکار بر ساعات کاری کارکنان نظارت دارند . این ابزار های پیشرفته دارای قابلیت های زیر می باشند :  پیگیری لحظه ای زمان : جهت ثبت دقیق زمان شروع و پایان کار  اسکرین شات خودکار : جهت اطمینان از پیشرفت و استمرار کار  تشخیص زمان های بی کاری و عدم فعالیت : با هدف حصول اطمینان از استمرار مشارکت کارکنان  حصار بندی جغرافیایی ( برای تیم های کاری و ترکیبی ) : جهت اطمینان از حضور نیروی انسانی در محل های مورد نظر پیگیری حضور و غیاب بر اساس جی پی اس اپلیکیشن های حضور و غیاب مبتنی بر فناوری جی پی اس به خوبی قادر به احراز موقعیت مکانی پرسنل دور کار ، در ماموریت یا سفر های کاری می باشند ‌. از این طریق اطمینان حاصل می شود که پرسنل از موقعیت مکانی و کاری مورد نظر ساعت زنی حضور و غیاب را انجام می دهند ، نه از مکان های غیر مجاز و تعریف نشده . کارت پانچ های دیجیتالی و سیستم حضور و غیاب کلود سیستم های مجازی کارت پانچ به کارکنان امکان ثبت زمان شروع و پایان کار خود را به طور دیجیتالی و از طریق اپلیکیشن های موبایل یا پرتال های اینترنتی می دهند . نرم افزار های حضور و غیاب ابری ، دسترسی مرکزی را فراهم نموده و موجب شفافیت و دسترسی لحظه ای به داده ها و اطلاعات حضور و غیاب به تیم های دپارتمان منابع انسانی می شوند . باز دهی کاری و نظارت بر فعالیت در نرم افزار های نظارت بر میزان باز دهی و بهره وری موارد زیر پیگیری می گردند :  پیگیری ضربه کلید و جا به جایی موس : به منظور اطمینان از فعالیت مستمر  استفاده از اپلیکیشن و وب سایت : جهت پیگیری فعالیت های کاری  شناسایی مراحل کلیدی پروژه : به منظور اطمینان از خروجی حقیقی و نه صرفا ثبت حضور و غیاب شرکت ها با بررسی میزان باز دهی و بهره وری به جای صرفا ساعات کاری ثبت شده در سیستم ، تصویر واضح تری از کار ها و وظایف انجام شده به دست خواهند آورد . هماهنگی سیستم پیگیری زمان با سیستم های پرداختی سیستم های حضور و غیاب خودکاری که با نرم افزار های پرداخت حقوق یکپارچه و هماهنگ می شوند ، امکان بروز هرگونه خطا و اشتباه در محاسبه حق الزحمه را از بین می برند . با این کار ، از پرداخت بیش از حق الزحمه واقعی به دنبال گزارشگری های اشتباه جلوگیری شده ، و این اطمینان حاصل می شود که کارکنان دقیقا و به طور منصفانه بر اساس ساعات کاری حقیقی حقوق دریافت می کنند . ایجاد فرهنگ شفافیت و وظیفه شناسی شرکت ها بایستی افزون بر به کار گیری فناوری های جدید در مدیریت و کنترل تردد پرسنل خود ، فرهنگی از اعتماد و وظیفه شناسی را نهادینه کنند . راهبرد های مورد نیاز در این باره عبارت اند از :  سیاست های روشن حضور و غیاب : مقرراتی دقیق در خصوص ساعت زنی حضور و غیاب و عواقب گزارشگری اشتباه تنظیم شود .  بازرسی های منظم : مدیران بایستی به صورت روزانه یا هفتگی از وضعیت تردد پرسنل خود نظارت به عمل آورند تا بدین شکل ، میزان پیشرفت کاری را بسنجند .  ارزیابی بر اساس عملکرد : بایستی به جای ساعات کاری بر نتایج متمرکز شد تا از گزارشگری های مغرضانه جلوگیری شود

مدیریت حضور و غیاب از راه دور : چطور می توانید بدون نگرانی از گزارش های اشتباه ، زمان کارکنان را ثبت کنید

human-resource-processes-in-large-organizations4

 چگونه فرآیندهای منابع انسانی در سازمان‌های بزرگ می‌توانند بدون نیاز به منابع اضافی بهینه شوند؟

نرم افزار حضور و غیاب در ایام تعطیلات نوروز

چگونه نرم افزار حضور و غیاب در ایام تعطیلات نوروز به سازمان‌ها کمک می‌کند؟

پیگیری لحظه ای و تحلیل داده ای حضور و غیاب

نقش سیستم های حضور و غیاب هوشمند در بهینه سازی فعالیت های کسب و کار

Attendance management in Nowruz3

مدیریت حضور و غیاب در نوروز؛ راهکارهای هوشمند برای بهره‌وری

سیستم های کنترل تردد در سال 2025

تحولی در مدیریت نیروی کار : اهمیت روز افزون سیستم های کنترل تردد در سال 2025

How to solve the problems caused by the leap year in attendance and attendance system4

چگونگی حل مشکلات ناشی از سال کبیسه در سیستم‌های حضور و غیاب و تردد

Attendance management solutions for large companies3

راهکارهای مدیریت حضور و غیاب برای شرکت های بزرگ و کسب و کارهای کوچک :  تفاوت در چیست ؟

Theft in time

آیا سیستم های کنترل تردد مدرن در جلوگیری از دزدی از زمان موفق بوده اند‌ ؟

داده‌های ثبت‌شده دقیق برای مدیریت شفاف‌تر نیروی انسانی

استفاده از داده‌های ثبت شده دقیق برای مدیریت شفاف تر نیروی انسانی

Artificial intelligence in reducing legal disputes5

نقش هوش مصنوعی در کاهش اختلافات حقوقی مرتبط با ساعت کاری پرسنل

رصد آنلاین تردد نیروهای شرکت با سامانه حضور و غیاب

رصد آنلاین تردد نیروهای شرکت با سامانه حضور و غیاب چه تاثیری مثبتی دارد؟

Human resource traffic management in large offices

نحوه مدیریت تردد نیروی انسانی در اداره های بزرگ کشور

تناسب سیستم مدیریت حضور و غیاب با بزرگی یک سازمان موفق

تناسب سیستم مدیریت حضور و غیاب با بزرگی یک سازمان موفق