10 توصیه کاربردی برای استفاده از فناوری رایانش ابری

10 توصیه کاربردی برای استفاده از رایانش ابری
دیجیتال مارکتینگ کسرا
[read_meter]

شرکت هایی که سرویس های ابری ارائه می دهند، امکان ذخیره فایل ها، برنامه ها و اطلاعات را روی سرور های راه دور می دهند. فضای ابری باعث می شود کاربران برای راه اندازی یک سرویس نیاز به راه اندازی و نگهداری سخت افزارو زیرساخت نداشته باشند و کلیه ی این امکانات باید از طرف شرکت ارائه دهنده خدمات ارائه و پشتیبانی گردد.

امروزه با پیشرفت تکنولوژی نام فضای ابری، رایانش ابری یا همان Cloud Computing بر سر زبان ها افتاده است. در این مقاله قصد داریم به بررسی انواع سرویس های محاسباتی ابری مانند سرورها و فضای ذخیره سازی ابری، نرم افزارهای تجزیه و تحلیل، پایگاه های اطلاعاتی و.. بپردازیم. در سرویس های رایانش ابری در واقع شرکت ها به جای استفاده از زیرساخت های محاسباتی و مرکز داده می توانند از سرویس های ابری استفاده کنند. در در ادامه به بررسی مزایا و معایب سرویس های ابری می پردازیم.

رایانش ابری چیست؟

منظور از رایانش ابری (Cloud Computing) پردازش هرچیز شامل ذخیره سازی، تجزیه و تحلیل و محاسبات در بستر اینترنت است. در واقع پیاده سازی سرویس های رایانش ابری نیازی به زیرساخت سخت افزاری ندارد. استفاده از فضای ابری این امکان را به افراد می دهد تا در هر زمان و مکان امکان استفاده از سرویس مورد نیاز را داشته باشند. بنابراین نیاز به حمل هارد دیسک یا فلش برای جا به جایی فایل ها و یا لپ تاپ برای دسترسی به نرم افزارهای مورد نیاز نیست.

رایانش ابری

فضای ابری چیست

این مهم را باید در نظر داشت که با استفاده از رایانش ابری نیازی به تهیه، تعمیر و نگهداری تجهیزات شبکه و سخت افزار نیست. بنابراین هزینه ها به طور قابل توجهی کاهش می یابد. بنابراین با کاهش هزینه ها و سهولت دسترسی به امکانات مورد نیاز بهره وری، سرعت و کارایی، عملکرد و امنیت سرویس ها افزایش می باید. دلیل نام گذاری رایانش ابری، استفاده از فضای ابری است.

برای اطلاعات بیشتر می توانید به مقاله ?What is Cloud Computing  مراجعه کنید.

شرکت هایی که سرویس های ابری ارائه می دهند، امکان ذخیره فایل ها، برنامه ها و اطلاعات را روی سرور های راه دور می دهند. فضای ابری باعث می شود کاربران برای راه اندازی یک سرویس نیاز به راه اندازی و نگهداری سخت افزار و زیرساخت نداشته باشند و کلیه ی این امکانات باید از طرف شرکت ارائه دهنده خدمات ارائه و پشتیبانی گردد.

سوالی که پیش می آید این است که آیا از فضای ابری می توان برای پردازش های سنگین استفاده کرد؟ در واقع فضای ابری نیز مانند زیرساخت شبکه دارای مشخصات و کانفیگ های مختلفی است. بنابراین قبل از تهیه فضای ابری باید تمام نیازهای خود را سنجیده و چشم اندازی از میزان رشد سرویس خود داشته باشید. با در نظر گرفتن موارد فوق باید فضایی متناسب با نیاز از شرکت مربوطه درخواست نمود. از دیگر مزایای رایانش ابری پرداخت مبلغ به میزان مصرف است.

رایانش ابری چیست؟

سرویس های مهم رایانش ابری چگونه کار می کند؟

طبیعی است ماهیت و نیاز کسب و کارها متفاوت است و برای تامین  نیاز آن ها نمی توان از رایانش ابری یکسان استفاده نمود. رایانش ابری دارای سرویس های مختلفی است که با توجه به نیاز هر کسب و کار باید از آن استفاده کرد. رایانش ابری از سه سرویس تشکیل شده است:

1) زیرساخت به عنوان سرویس (IaaS: Infrastructure-as-a-Service)

2) پلتفرم به عنوان سرویس (Paas: Platform-as-a-Service)

3) نرم افزار به عنوان سرویس (SaaS: Software-as-a-Service)

We at Kasra are ready to give you support

"" indicates required fields

انواع سرویس های رایانش ابری

در ادامه به معرفی انواع سرویس های رایانش ابری می پردازیم.

زیرساخت به عنوان سرویس (IaaS) در رایانش ابری

منظور از زیرساخت به عنوان سرویس در واقع منابع سخت افزاری مجازی سازی شده است. در این سرویس که به زیرساخت ابری عمومی هم معروف است، زیرساخت ها توسط ارائه دهنده خارج از مکان فیزیکی شرکت شما ایجاد شده و در اختیار شما قرار می گیرد.

در سرویس IaaS، ارائه دهندگان خدماتی مانند میزبانی تجهیزات سخت افزاری، سرورها، سیستم های ذخیره سازی و غیره را به مشتریان عرضه می کنند. همچنین می توان جهت نگهداری سیستم ها در حین کار، تهیه نسخه پشتیبان از داده ها و … از شرکت ارائه دهنده درخواست خدمت کرد.

انواع سرویس های رایانش ابری

پلتفرم به عنوان سرویس (PaaS)

منظور از پلتفرم به عنوان سرویس یا بستر به عناون سرویس بستری است که مشتریان را قادر می‌سازد تا بدون نیاز به ایجاد زیرساخت سخت افزار یا شبکه نرم افزارهای خود را توسعه دهند. سرویس PaaS معمولا مورد استفاده برنامه نویسان است و این امکان را دارند تا نرم افزار مورد نظر خود را نوشته، توسعه و تست کنند. در نهایت نیز می توانند با طراحی وب پیج آن را در اختیار کاربران خود قرار دهند.

نرم افزار به عنوان سرویس (SaaS) در رایانش ابری

در مدل SaaS نرم افزار یا برنامه در بستر اینترنت سرویس می دهند و اجرا می شوند. در این حالت نیازی به نصب نرم افزار روی سیستم افراد نیست و. در هر لحظه کاربران می توانند از طریق وب به نرم افزار مورد نیاز متصل شوند و از آن استفاده کنند. در مدل نرم افزار به عنوان سرویس کلیه ی خدمات تعمیر، نگهداری و عیب یابی به عهده شرکت ارائه دهنده است و در صورت بروز مشکل باید توسط شرکت مربوطه رفع عیب شود.

سرویس های رایانش ابری IaaS، PaaS و SaaS چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟

طبیعی است هر کسب و کاری با توجه به نیازای خود لازم است سرویس رایانش ابری خود را انتخاب کند. اما باید توجه داشت گاهی استفاده از یکی از سرویس های فوق جوابگوی نیازهای کاربران نیست. می توان از سرویس های فوق به صورت ترکیبی استفاده کرد. در این شرایط باید بدانیم تفاوت اصلی این سرویس ها چیست؟ در واقع زمانی باید اقدام به تهیه IaaS نمود که صرفا به زیرساخت نیاز داریم. به عنوان مثال برای تهیه فضای ذخیره سازی ابری و…

مدل PaaS بیشتر مورد استفاده developer ها و برنامه نویسان است. در این سرویس برنامه نویس می تواند کلیه ی نیازهای خود را از نوشتن کد اولیه تا تست نهایی انجام دهد. در آخر نیز در مدل SaaS نگهداری، عیب یابی و تعمیر زیرساخت به عهده شرکت ارائه دهنده است و کاربر می تواند به نرم افزار مورد نیاز خود از طریق بستر وب دسترسی داشته باشد.

cloud computing چیست

مزایا و معایب استفاده از فضای ابری چیست؟

زمانی که تکنولوژی جدیدی به بازار معرفی می شود لازم است مراحل بلوغ خود را طی کند تا بتوان ان را ابزاری بی عیب یا کم نقض دانست. رایانش ابری نیز از این قاعده مستثنا نیست. رایانش ابری به واسطه کاهش نیاز به زیرساخت سخت افزاری در روزهایی که حفظ محیط زیست اولویت تمامی افراد است بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در ادامه  به بررسی برخی مزایا و معایب این تکتولوژی نوظهور خواهیم پرداخت.

مزایای استفاده از رایانش ابری

  • کاهش هزینه ها و صرفه جویی در منابع
  • افزایش امنیت اطلاعات
  • انعطاف پذیری و امکان دسترسی به داده ها در هر شرایط
  • دسترسی به داده ها و اطلاعات با هر سیستم و ساختار
  • کاهش نیاز به نیروی انسانی
  • افزایش همکاری با سایرین بدون محدودیت دسترسی
  • افزایش کیفیت با نظارت دائمی
  • سهولت در بازیابی اطلاعات
  • قابلیت بروز رسانی اتوماتیک
  • قابلیت جلوگیری از نابودی اطلاعات

We at Kasra are ready to give you support

"" indicates required fields

کاربرد تکنولوژی رایانش ابری در نرم افزارهای مختلف چیست؟

امروزه بسیاری از شرکت های بزرگ مانند گوگل، مایکروسافت و… سعی در استفاده از رایانش ابری برای تولید نرم افزارهای خود از جمله نرم افزار حضور و غیاب دارند. گوگل مجموعه ای از ابزارهایی را مانند مجموعه آفیس ارائه می کند که از طریق آدرس docs.google.com در دسترس عموم قرار می گیرند. بنابراین کاربران همه جا چه با موبایل و چه با لپ تاپ پس از ورود به جیمیل خود می توانند به فایل های خود در این فضای ابری دسترسی داشته باشند.

حضور و غیاب آنلاین با رایانش ابری

حضور و غیاب آنلاین با رایانش ابری

حضور غیاب ابری باعث می شود مدیران در هر لحظه بتوانند وضعیت حضور غیاب پرسنل خود را پیگیری کنند. بنابراین مدیران و کارمندان مایلند با این سیستم کنترل تردد یعنی حضور و غیاب آنلاین با رایانش ابری کار کنند تا در هر لحظه بتوانند مجوزهای خود را ثبت کنند. شرکت مهندسی کسرا همیشه در تلاش بوده تا در زمینه تکنولوژی همگام با تکنولوژی روز دنیا پیش برود. از همین رو سامانه حضور و غیاب آنلاین ابری خود را با نام اتنسی طراحی کرده و به بازار عرضه نموده است. سامانه های حضور و غیاب آنلاین با رایانش ابری همچون اتنسی نیازی به راه اندازی سخت افزاری و دستگاه حضور غیاب ندارند و شما فقط به تعداد پرسنل خود پنل کاربری خود را شارژ می نمایید. بنابراین علاوه بر کاهش چشمگیر هزینه ها می توانید از کلیه ی ویژگی ها و مزایای فضای ابری بهره مند شوید.

لیست دسته بندی های مرتبط:

مقالات مرتبط

1 Comments

  1. محمود توکلی on January 14, 2023 at 11:13 pm

    تکنولوژی ابری علم خیلی روزی هست. توی ایران هنوز خیلی جای پیشرفت داره. من خودم مهندس شرکتی توی ح.زه شبکه هستم. جای خوشحالیه که حضور غیاب کسرا به این سمت رفته.

Leave a Comment





مطالب مرتبط

مدیریت زمان با فناوری های حضور و غیاب copy

مدیریت زمانی کارمندان با فناوری های نرم افزار حضور غیاب

بهینه سازی تصمیمات مدیر منابع انسانی copy

بهینه‌سازی تصمیمات مدیر منابع انسانی با نرم‌افزار حضور غیاب

نکات طلایی برای ادمین حضور و غیاب copy

نکات طلایی برای ادمین‌های نرم افزار حضور غیاب

رضایت کارمندان با سیستم حضور غیاب و حقوق copy

چگونه ترکیب نرم‌افزار حضور غیاب با سیستم‌ حقوق و دستمزد به بهبود رضایت کارمندان کمک می‌کند؟

نگرانی نسل زد و راهکارهای نرم افزار حضور و غیاب copy

مهمترین نگرانی‌های نسل Z در محیط کار و راهکارهای نرم افزار حضور غیاب آنلاین

اهداف مدیریت ارشد و حضور و غیاب copy

نقش برنامه‌ریزی استراتژیک در نرم افزار حضور غیاب آنلاین برای دستیابی به اهداف مدیریت ارشد شرکت

استراتژی مدیریت نیروهای دورکار copy

استراتژی‌های نرم افزار حضور غیاب تحت وب برای مدیریت نیروهای دورکار

_چالش های اخلاقی ادمین حضور و غیاب copy

چالش‌های اخلاقی ادمین نرم افزار حضور غیاب آنلاین در سازمان های بزرگ

_تاثیرات حضور و غیاب در تغییرات سازمان copy (1)

چگونه یک نرم افزار حضور غیاب خوب می تواند در تغییرات سازمانی مؤثر باشد؟

_مدیریت شرکت با تحلیل حضور و غیاب copy

استفاده از تحلیل داده های نرم افزار حضور غیاب آنلاین در بهبود مدیریت کلان شرکت

_بهبود انگیزه کارکنان با مشوق ها copy

استفاده از مشوق ها در نرم افزار حضور غیاب آنلاین به منظور بهبود انگیزه کارکنان

_افزایش کارایی پرسنل با نرم افزار حضور و غیاب copy 1

افزایش کارایی پرسنل با بهترین نرم افزار حضور غیاب آنلاین

_کلید مدیرعامل در کنترل هزینه ها copy 1

نرم افزار حضور غیاب آنلاین : کلید مدیرعامل در کنترل هزینه‌ها

_اپراتور حضور و غیاب و نظم سازمانی copy

اپراتور نرم افزار حضور غیاب آنلاین و پشت صحنه نظم سازمانی

_دقت حقوق با نرم افزار حضور و غیاب copy

چگونه بهترین نرم افزار حضور غیاب می‌تواند به بهبود دقت در پرداخت حقوق و دستمزد کمک کند؟

_تجارت سودمندتر با بهبود مدیریت copy

تجارت سودمندتر و بهبود مدیریت کارمندان با نرم افزار حضور غیاب کسرا

_پیشبینی رفتار پرسنل باتحلیل حضور و غیاب copy

پیش‌بینی رفتار منابع انسانی با تحلیل داده‌های نرم‌افزار حضور غیاب!

_تمایز کارمندان در سازمان

نرم افزار حضور غیاب و تاثیر آن بر تمایز کارمندان در سازمان!

_اهمیت نظم در سازمان های بزرگ copy

حضور غیاب و اهمیت وقت‌ شناسی در سازمان های بزرگ و نحوه جاری سازی آن چیست؟

حضور و غیاب و رضایت شغلی copy

تاثیرات مثبت استفاده از سیستم حضور غیاب بر رضایت شغلی کارکنان